Taas on muutamina viime viikkoina tullut keräiltyä lisää materiaaleja (aivan kuin ei edelliset vielä riittäisi).
On tullut löydettyä lankoja, hankittua lankoja kamalan inspiraation innostama ja odottelevat joulun ohi menoa, kankaita ja kirjaa näin töiden ohessa.


Ensimmäisenä langat rättejä varten, joita hihkun tehtävän, kunhan joululahjakiireet ovat ohitse. Eli löytyy puuvilla-bamboa, villa-bamboa ja merseroitua puuvillaa. Innostus tuli Ullaneuleen artikkelista. Kyllä minä vielä joskus.... :)


Toisena upeana hehkuvat mohairsekoitteet, joista olisi tarkoitus neuloa jokin hartiahuivi kenties. Ihanan pehmoinen materiaali. Yksinäinen lanka oli löytö poistokorista, totesin sen olevan väritykseltään sopivan sairas omaan makuuni (sopisi viimeisimpään lakanavärjäykseeni), joten mukaanhan se oli otettava. :)


Odotettu ihanuus saapui viikon odottelun jälkeen  alkuviikosta suoraan Lontoosta. Tilaus tehty ebay:n kautta ja täysin tyytyväinen olen kyseiseen kauppaan, ehkä vielä lisää, kunhan uskallan vielä kirjoja kuolailla. :)


Äitini ensin osti tämän verhokankaaksi, mutta totesin myöhemmin, ettei ehkä aivan heidän kotiinsa sopiva väri olekaan, turhan räväkkä, joten minähän ostin tämän häneltä pois nurkista lojumasta. ;)
Väri hiukan muuttui salamalla, oikeasti hiukan tummempi, vaikkakin silti kohtuullisen kirkas.


Tässä muutamat "pakko-ostokset". TAAS KERRAN, tilkkulaarista tarttui mukaan nämä aivan ihanat puuvillat hehkuvine väreineen. Vasemman puoleinen olisi sopinut vaikka verhoksi, ainakin johonkin toiseen asuntoon kuin omaani. ;) Aivan oikealla korkealaatuista, silkkisen tuntoista ja oloista egyptinpuuvillaa ja vielä näin upealla värillä ja kuvioinnilla! Tosin, onhan tuo hiukan läpikuultava, mutta ei kai sen väliä, kunhan vuorittaa. :)


Tässä vielä jouluaskarteluja varten. Tarkoitus oli hakea vain oikeanpuoleista valkoista "pukinpartaa", mutta olin myyty kun näin vasemmanpuoleisen ihanuuden. En tosin välitä siinä olevassa organdi-trikoo koristelusta, mutta onneksi ne saa aina purettua. ;)

Seuraava projektini taitaakin olla pari kietaisuhametta joululahjoiksi.