Koska tällä hetkellä kuuminta kuumuutta aiheuttaa GOOM järjestelyt ja muu yhtä järkevä häsläily, on tässä tarvinnut juosta ympäri kauppoja haalimassa niin t-paitoja, joita painamme kahdelle hytilliselle samanlaiset yhtä törkeillä teksteillä ja väreillä (ja tuo upea väri näkyykin jo tuossa alhaalla).

Kyseessä on siis enemmän tai vähemmän alatyylinen slogani ystäväpiiristäni, mutta siksi soveltuukin niin täydellisesti tuollaiseen tapahtumaan kuin GOOM, jossa häröily nimenomaan on se tapa, siellä ei selvinpäin kestäisi edes terminaaliin asti. x)

Tässä siis paitojen ja lisävärin metsästysreissulta säkkiin osunut uusi, pienempi seula. Kovin olen innostunut tuosta painamisesta, vaikka onkin niin sottaista touhua. Mukana myös tummille kankaille sopivia tusseja.

 

Tässä onkin sitten sloganiimme sopiva kuva, Bunny Suicides:in innoittamana. :D

 

Itse kun olen myöskin enemmän tai vähemmän innokas neuloja, niin tulipa huudettua huuto.netistä kasa bambupuikkoja, joiden olen kuullut olevan mukavia käyttää. Hiukan kyllä hirvittää nuo nro. 2.00 hammastikut, mahtaa napsahtaa poikki nopiaan omassa käytössä. :)

 

Ja vielä lopuksi vilautan tuossa männä viikolla tehtyä korjausta. En ole itse koskaan aikaisemmin edes ajatellut tällaisen toteutusta, ennenkun asiakas sellaista itse pyysi. Lähinnä olen aikaisemmin vain tuhahdellut puvunhousujen taskujen huonolle kestävyydelle, niin sivusauman risteyskohtien repeämisille kuin taskunsuiden puhkikulumiselle. Niinpä nyt pääsin ihan oikeastikin vaihtamaan taskunsuut ja olikin yllättävän näppärää. Tämä on niitä harvoja hetkiä kun voin oikeasti todeta olevani ylpeä joistain hetkellisistä mielenhäiriöistä koskien vaatteiden korjauksia. :D Vaikka tässäkin se taskunsuu on näinkin erilaisesta kankaasta.