Olen jo pitkään halunnut tehdä tilkkutäkin ja koska itse en niinkään välitä perinteisistä blokeista vaan olen luonteeltani enemmän tai vähemmän kaoottinen, crazy tekniikka on mitä parhain minulle. Pikku hiljaa olen saannut tilkkuja kiinniteltyä ja sommiteltua, vielä kun kirjonnasta innostuisin uudestaan.

Tämä ensimmäinen on ommeltu täysin koneella, sieltä löytyy pitsiä, terettä, Novitan tangolankaa, satiininauhaa kiinnitettynä koristeompeleella sun muuta. Ollut tässä vaiheessa jo lähemmäs puolisen vuotta, en ole vieläkään jotenkin osannut päättää miten toteutan koristelun. Ehkä sekin hetki vielä tulee. :)


Tämän toisen kappaleen sain juuri täydennettyä ja harsittua kasaan. Kirjailut olinkin jo kerinnyt aloitella, kun en jaksanu odotella innostusta lähteä penkomaan kellariin liian suuria tilkku varantojani. Onneksi äitini pelasti tilanteen ja löysi itseltään sopivia paloja!

 

Tässä hieman lähempää suuria saavutuksiani. Kirjailua ei olekaan pahemmin tullut harrastettua vuosiin.

Ja kuten näkyy luovasta hulluudestani, siellä todellakin on sekaisin vuorisatiinia, puuvillaa, erilaisia villakankaita sekä keinonahkaa. Tällä hetkellä kirjailussa käytetty metallista konekirjontalankaa, helmilankaa sekä muliinilankaa.

Oletettavasti tulen vielä käyttämään ainakin silkkinauhoja ja villalankaa, saa nähdä innostunko vielä neulelangoistakin.


Jos vain mielenkiintoni pysyisi tässä edes yhden palan kirjailujen verran ennen innostustani uuteen neuleharppuun. :)