Olipa varmasti viimeinen kerta kun teen mitään enää kenellekään (taas)...Omaa typeryyttä ja muiden työkiireiden takia jäi vaihteeksi taasen viime tippaan, ja aivan oikein, leninki oli vielä ehjinä kankaina keskiviikko illasta kahdeksan aikaan.


Tein serkulleni iltapuvun hänen tuttavansa häissä pidettäväksi, kankaat valittu jo tammikuun puolella. Viime hetken muutoksiakin tuli kiiren sanelemana, tällä kertaa jäi pois, mm olkaimet, jotka lupasin tehdä sitten juhlien jälkeen vielä. Myöskin nyörityksen alta jäi suojapaneeli, mutta ehkä sitä ei tarvitakaan, kiristystä kun tässä ei ole niin paljoa, ettei sitä kiinni saisi.


Materiaaleina tässä oli puuvillasekoite, puuvilla, sekä triasetaatti, käytin myöskin pari painonappia, kasan sirkkarenkaita, vahattua puuvillanyöriä, 12mm rigilenenauhaa sekä hakasparin.


Ennen sovitusta:

 

Puuvillainen välivuori luineen. Luut ommeltu suoraan avattujen saumanvarojen päälle. Luiden päät poltettu kiinni. Helma hyvinkin epätasainen sovitusvarojen vuoksi, helmata lähtikin loppujen lopuksi useampi sentti istumisen helpottamiseksi.

 

Itse leninki. sen kummemmin ei mitään muutoksia sovituksessa tullut, joten eikun kasaamaan.


Ja tottahan toki sitä piti iskeä pieni epätoivon hetki ja eilen illalla jo ilmoitinkin, etten tule pukua valmiiksi saamaan. Kummasti sen julkituotua sitä energiaa, innostusta ja vauhtia tuli lisää, joskus on vain myönnettävä itselle, ettei kykene, jotta voi osoittaa oman toteamuksensa vääräksi. :P                                                                                Sain kuin sainkin puvun valmiiksi muutoksin ja muutaman ylimääräisen työtunnin jälkeen.


Tässä vielä nyöritys päällisin puolin sekä vuorin puolelta.

 

 

Jos sitä vihdoin oppisi vähän aikatauluttamaan, eikä muita töitä olisi niin paljoa...

 

E: 15.3.2009

Ja kuvat valmiista leningistä.