Olen jo pitkään miettinyt koolausta. Tai ylipäätänsäkin lankojen värjäämistä, kuten aikaisemmista voi varmastikin aistia.

Ensimmäiseksi uhrikseni otinkin sitten toisen corallon vyyhdeisä. Kool Aideista käytin Slammin' strawberry kiwi, lemon - lime ja ice blue raspberryä, kutakin pussillisen. Värit olivat upeat, mutta meinasi jäädä osa langasta värittä (sekoitin niin pieniin liruihin vettä), joten päätinpä sitten viedä kokeilu linjalla loppuun asti. :D

Mielivaltaisesti siis tiputtelin tipoittain laimentamattomia elintarvikevärejä suoraan pullosta, sinistä, punaista ja vihreää.

Moni ei varmastikaan tykkää tästä tuloksesta, itse olen aivan haltioissani! Aika mukavat ruskan sävyt tuli, vaikka aloitus olikin mitä oli. :)

 

Tulipa kokeiltua ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen myöskin polymeerimassoja. Tämäkin riipus lojui viikon raakileena minigrip pussissa odotellen, että saan hommattua metallijauheita. Itse lehti on tehty käyttämällä helmiäistumman vihreää (58). Kun olin muotoilun saanut valmiiksi, muotoilin sukkapuikolla urat lehtiruotia varten, jonka jälkeen täytin sen enemmän tai vähemmän onnistuneesti ihonsävyisella (70). Ja eikun kulta jauhetta sutimaan, yritin laitella reunoille aluksi, mutta pääsyön sitten jatkamaan keskelle ja sutaisemaan lehtiruodin sillä.

Lopputulos onkin sitten tämän näköinen ilman salamaa ja tärähtäneellä kuvalla. Tästä näkee hiukan paremmin miten tuo kulta on tuossa.

Ja salaman kanssa, näkee paremmin sen todellisen värin. :)

Yllätyin kyllä miten tuo kulta kävikin kiiltämään.

'

 

Vielä pitäisi töihin raahautua, mutta sen jälkeen katselemaan 9!