Aikainen nousu, sukulaisia ja sekavuutta. Noh, ehkä se tästä.

Tuli pitkästä aikaa käytyä kummitädin luona. Olin häneltä luvannut hakea villaviitan, jota hän ei käytä eikä edes halua. Itse pihinä kierrättäjänä aloin tietenkin heti haaveilla uudesta talvitakista. 0:) Saapa nähdä, mitä tästä sitten lopulta syntyy.

Sain häneltä myöskin pussillisen nappeja.

Tässä vähän lähikuvaa kudoksesta kankaan.

Tulin myöskin eilen hakeneeksi kummitädin joululahjaa varten floricaa parisataa grammaa, josko saisin aikaiseksi hartiahuivin.

Ja tottakai Hobby Pointissa kuolaaminen tarkoitti taas sitä, että mukaan tarttui lisää villaa... Nyt nappasin myös pienen pussin tussahsilkkiä, saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Swarowskin helmet ovat Sinellistä, ostin myöskin upeita oransseja "fire opaaleja", taisivat jäädä kummitädin luokse. :/

Puutikku tarttui matkaan Askarellistä, tarkoitus olisi yrittää tehdä värttinä ja hieman kokeilla vaikka näistäkin villoista kehräämistä. Saapa nähdä. :)

Ja neule on edistynyt nytten tähän vaiheeseen, ulkoreunassa on nyt suurinpiirtein 3½ kerää. Ehkä tämäkin jopa valmistuu joskus. :)

 

Ja syy sukulaisten näkemiseen ja hämmennykseen oli tämän aamuinen mummin uurnan lasku. Perintönä sain tämän upean hopeisen kaulanauhan, mukavasti tuo mieleen kelttiläisyyttä.

Sekä tämän kultaisen ranneketjun, Bismarckia ehkäpä?