Ensinnäkin, toivottavasti ihmisillä on ollut mukava joulu. :)

 

Tässä on lähtökohta. Nämä kaikki paketit lähtivät sitten jakoon toissapäivänä/eilen.

Ja mitä näistä löytyikään.

Rakkaille ystävilleni käsien lämmittimet. :)  Novitan puroa.

Samoin myös isälle ja veljelleni. Novitan huopasta nämä, mustiin kuviot neulahuovutettu ennen koneessa huovuttamista.

Kummitädille tämä Revontuli, jonka nimesin joulutähdeksi aloittaessani. Värjäilyt tehty ruiskulla käyttäen Nitoria, kuten taisin aikaisemmin laitella. Ja lankana oli Florica.

 

Pikaisena, 7 päivän urakkana sain sitten äidillenikin pakettiin tällaisen. Alunperin oli tarkoitus synttärilahjaksi, mutta valmistui sen verran sutjakkaan, että meni jo tähän pakettiin. :)

Lankana Dropsin alpakka ja puikot 4,5. Jonkin verran pienempi kuin tuo ensimmäinen, kuten varmasti huomaa, mutta olihan puikoillakin eroa sen 1,5mm. :)

Lisäksi alkuperäinen lahjani äidille.

Muistattekos tuon Koolaamani woolin? No tännehän se päätyi, aivan äitini sävyjä. :) Lisäksi langalle sopivat eebenpuiset sukkapuikot sekä surinapuinen virkkuukoukku.

 

Ja koska ei perheen karvapalleroita sovi unohtaa, meni nuille Kissanminttuherkkujen lisäksi tällaiset pikaisesti virkatut pallerot.

Toinen virkattu Puron jämistä, silmukoiden väliin sitten pujoteltu tuollaista hauskaa Franca Lana Leaa, paksuus ja värit vaihtelee. Päättelyiden pätkät jätetty tarkoituksella ärsykkeiksi. Toinen virkattu täysin tuosta Franca Lanasta ja sisällä tietenkin polyesterivanua.

Ja ideanahan nimenomaan oli käyttää juuri huopuvaa lankaa, enemmän mahdollisesti sitä villan ominaishajua kuin nuissa enemmän käsitellyissä ja haluan myöskin vähän nähdä kuinka lanka käyttäytyy kissojen leluissa. Ainakin on tuntunut kelpaavan leikkeihin kun kynnet tarttuu mukavasti kiinni. :)