Toppi on kovaa vauhtia valmistumassa, olen päässyt jo takakappaleen niskaosioon, kohta puoliin saa päätellä pääntietä.

Pitsineuloksesta tuli yllättävän kiva, tässä vähän lähempää. :)

 

Eilen tuli käytyä Stockmannilla etsimässä tarvikkeita korjausta varten. Noh eipä tietenkään sieltä löytynyt, eikä löytynyt ees piiiiiikkuruista kaktusta, joten eksyin ihan mielenkiinnosta lehtipisteeseen. Törmäsin tällaiseen lehteen, aika mukavan oloinen, joten nappasin mukaan. Jos jossain vaiheessa oikeastikin innostuisi. :)

Itse lendessä ohjeita langan kehruuseen, eri menetelmiin kehrätä, tapoja, miten käyttää rukkia ja värttinää, sun muuta sellaista.

 

Tässä siis projekti, johon haluisin lisää kaktuksia, kyllä tuo melkeen lisää kaipailisi. :) Suurempi on minikaktus, jonka ostin jokunen vuosi sitten, vasemman puoleinen on viime kevään idätyksiä. Muutamia itäneitä tuolla olisi vielä ja toinen kupolikin. Tarvitsisi vain löytää pikkuruisia saviruukkuja jostain, jos en väärin muista niin Sinellistä löytyy. Kenties myös jotain koristehiekkaa, voisi olla kivemman näköistä kuin tuo kevytsora. :P

 

Tällaisia lankoja tarttunut matkaan, harmaata Seiska Veikkaa värjäilyihin, lilaa Nallea vain koska oli sen verran ärtsy väri ja tarjouksessa, Fleuria, jos vaikka saisin vihdoin tehtyä hieman hankaushärpäkkeitä, akryyliä kun ovat. :)

(Huomatkaa edelleen haaveissa oleva operaatio puna-musta keittiö.)

 

Tässä sitten astetta erikoisempi hiha, tiedä yhtään että mitä ihmettä on käynnyt. :D