Kaipa sitä tarvitsisi taas päivitellä. Meni sen verran maku edellistä edeltävän katoamiseen bittitaivaaseen, ettei hirveästi ole ollut kiinnostusta. Ei siinä, että aikaakaan olisi liiemmälti ollut, olen aloitellut harjottelun ja viimeiseen inssiin valmistautumisen tässä koulun ja työn lisäksi. Ei stressaa ei...

 

Nyt tuleekin sitten tällainen massiivinen postaus.

Pääsiäiseksi tuli värkättyä tällainen.

Ohje ihan yläasteen kotitalouden kirjasta ja heti kun tämän sain valmiiksi, totesin, että mieleni tekisi appelsiiniriisiä. Sitä en sentään enää tehnyt. :)

Pääsiäinen meni lähinnä nukkuessa, sain kuitenkin vähän noita sytomyssyjäkin katseltua ja yhden tein valmiiksi ja toinen vieläkin vaiheessa, jossain se inspiraatio nyt haahuilee.

Aloitettu Carinon aloituksella, lisäysten jälkeen  mennyt ihan improvisoiden ja tällainen tuli. Oikeastaan ihan hauska. :)

Tämän vihertävän aloitus on tehty aivan ohjeen mukaan ja näyttää tältä.

*köh* Laadukkaat kännykällä otetut kuvat..

Mielestäni nuo lisäysten viereiset silmukat kuitenkin aukeaa hiukan inhottavasti, joten seuraavassa päätin kokeilla langankiertoa silmukan nostamisen sijaan.

Mielestäni tässä huomattavasti siistimpi, voi tosin olla vika tekijässäkin. :)

Aivan ihanan kamala väri, mutta ei se mitään, aina joku muukin tykkään neonpunaisen ja mustan sekoituksesta. :D

 

Sain tässä sentään tehtyä pois alta loppu vuodesta asti roikkuneet retrosormikkaat.

Tuosta kuvasta ei huomaakaan tekemääni kompromissia. Vielä en ole kenelläkään muulla nähnyt vastaavaa, mutta eihän se tietenkään kerro mistään. :)

Ongelmahan siis oli, että peukalosta tuli ensin iso, siis aivan järjettömän iso...

Pientä fiksailua siis ja nuolenkärki kavennus peukalon juureen, kummasti tuli sopivampaa kokoa ja tämä näyttäisi myöskin istuvan vielä paremmin omaan taipuvaiseen peukalooni kuin pelkkä kiilapeukalo.

Innostuin myöskin leikkelemään tilkkuja. Kylpyhuoneen mattoa varten. Sikamaisesti apinoin täältä upeaa ideaa, tietenkin muokaten omanlaisekseni, ehkä saisin lehtiä lattioille. :)

 

Ja tänään aloitin sitten koulussa neljännen Revontulen. Väri on oikeastikin ihan kamala, jotain lapsuuden nostalgiaa tuosta kai sitten tulee. :D

Pahaksi pettymykseksi huomasin, että jo tuossa vaiheessa kerää oli ensimmäinen solmu, ei kiva.

 

Tarvitsisi myöskin päättää mitä haluan Regian bamboosta, aloitin sukkia, mutta mielestäni aivan liian löyhää hälkeä, voisi siis sopiva vaikka pitsi huiviin. 0:)