Aikasta hiljaista taas ollut tältä suunnalta. Tullut koulun näyttöä tehneeksi kuin pieni eläin, siihen päälle työt, näytön täydennystä, lisää töitä, vähän tilaustöitä ja vielä lisää töitä!

Mietiskelin juuri tuossa, että taisi tulla ihan valehtelematta 3 täysin ympäripyöreetä viikkoa, jos en kaavaa piirtänyt töiden jälkeen iltasella niin hääpukua ompelin. Onneksi nyt on ohi kaikki tuo ja ensimmäinen lomaviikko!

Lomaakin on jo ihan pakko pitää sillä piti ompelukonekin viedä tänään sitten huoltoon. Puolan ajoitus pielessä ja pakitus temppuillut jo puolisen vuotta, onneksi vielä oli takuu voimassa, josko sinne menisi. :)

Samalla sain hienon syyn käydä Vilkaisemassa vähän tuota paljon mainostettua Lankamaailma Nordiaa. Olin kyllä jo ihan varautunut rahan menoon ja sitähän meni! Tosin lankaa ei tullut niinkään paljoa, enemmän meni puikkojen täydennykseen, tulivat tarpeeseenkin. :)

Ylimmäiset bucleet sain yllärilankana summan näyttäessä tiettyä määrää (paikalla käyneet tietävätkin haitarin...)

Pari kerää frostia, niin saan sukat tehtyä, pari upeaa vyyhtiä käsin värjättyä lankaa. Tiedän tiedän, voisi itseltäkin onnistua, mutta nuo vaan olivat niin upeat!

Musta on maitolankaa, olihan se pakko kokeilla ja junassakin heti laitoin puikoille neulekokeiluun. :)

Tarvitsee varmasti tehdä koetilkku ja katsoa miten käyttäytyy pesussa, on kyllä niin mahtavan pehmoinen, että aivan varmasti teen itselleni topin, jos vain kuosissa pysyy!

 

Ja sitten tietenkin läjäpäin Knit Pro täydennystä, pari 40cm piuhaa, piuhojen välikappaleita, lyhyitä puikonpäitä 3, 4, 5 ja 6 sekä kauan etsimäni langankatkaisin-riipus!

 

Viime perjantaina tuli myöskin käytyä Menitassa ja siellä törmäsin toiseen mahtavaan uutuuteen, maissilankaan!

Aivan ihanan pehmoista tuokin, toivottavasti jatkossakin tulee vastaan. Myöskin upean kamalat kerät Maija-lankaa ja virkkuukoukku aiemmin kadottamani tilalle.

 

Vähän on jopa neulottua saanut ja olenkin innostunu tekemään Dream Shruggeja. Aiemmin viime viikolla tein ensimmäiseni mustasta Floricasta, heti perään aloitin toisen Puron revontulesta. Aikasta mahtava väri, saa nähdä kuitenki tarviiko tuosta vielä purkaa tuo reunusresori, kovin pieneltä näyttää.

Ja tämä outous tarttui eilen mukaan kaupasta, lähdin ostamaan ketsuppia ja palasin kotiin käsityölehden, ketsupin ja kaktuksen kanssa. :D

Josko sitä yrittäisin jatkaa selvyyden saamista illuusioneuleiden ihmeellisessä maailmassa. Laittelen myöhemmin lisää juttua viime aikaisista ja ei-niin-viime-aikaisista ompeluista, kunhan kuvia saan takaisinpäin.

Jeeeeeeee! Se on loma!