Viime viikkoisella Villihelmen vierailulla löytyi kaikkea jännää, pidin silti itseni kurissa, enkä ihan hirveästi mitään loppujen lopuksi ostanut. Uuden minikokoisen työkalusetin kylläkin muutamien helmien pariksi.

(Keskellä Inoxin virkkuukoukku antamassa osviittaa koosta)

Aivan törkeä väri, mutta tuo koko oli jotenkin niin vastustamattoman söpö... :D

Ja plussaa vielä, että nämä ovat, koostaan huolimatta, niin paljon paremmat kuin viime vuonna ostetut normaalikokoiset työkalut.

 

Innostuinpa sitten työkalujen, uusien helmien ja vaijerin takia. :)

Viime syksynä messuilta ostettuja helmiä, jokin kivi? :D (huomatkaa ammattitaitoinen myynti) Tuli valitettavasti turhan niukka omaan makuun, voisin toki myydä, jos jokun tykästyy ja omaa vielä pienemmän ranteen Ympärys omaan ranteeseeni aivan kiinteä eli ~15cm.

Seuraavat joissa meni hiukkasen mitoitukset pieleen, pienempi saman kokoinen kuin yllä oleva sinikivinen eli sen ~15cm ja suurempi sitten taas liian suuri omaan mieleeni eli ~20cm. Oliivinvihreän sävyisiä swarovskeja, siemenhelmiä sekä makeanvedenhelmiä. Taaskin voimassa tuo myynnin mahdollisuus, jos joku kokee omanlaisekseen ja kokoisekseen. Myös korvakorut voin laittaa mukaan. :)

Tässä sitten olikin se ainut itselle sopivan kokoinen rannekoru, lämpimät sävyt taasen eivät taida olla ihan omintani.. :D Saa nähdä, josko äidille menisi koko setti korvakoruineen, riipuksineen ja rannekoruineen. :) Nämä tiikerinsilmät myöskin viime syksyn messuilta ja parina siemenhelmiä ja kolmea sävyä swarovskia.

Nämä olivat hetken mielijohde ja ehdottomasti jäämässä itselleni!

Nämä pari virkattua helmirannerengasta ovatkin olleet tässä jamassa jo parisen vuotta... *köh*

Vielä puuttuisi ne lukot....

 

Helmiostostelun jälkeen kävimme kierrätyskeskuksessa ja lähetyskirpparilla ja niistäkin outoja löytöjä (mm. 2 täysin hyväkuntoista puvuntakkia ilmaiseksi kierrätyskeskuksesta?!)  Kävimmepäs sitten vielä äidin kanssa terassikautta availemassa (hiukkasen myöhään, en tosin ole vielä edes talviturkkia heittänyt... :D) ja sain samalla äidiltä hänen tilaamansa ihanan kirjan. Kuolattu jo muutamaan otteeseen täysin läpi ja intoa sen kuin piisaa. :)

Perjantaina ennen elokuvaa, tuli käytyä ehdottomasti yhdessä vakipaikoista. Fantsussa! Ja kerran lukemiset olleet loppuneet jo liian pitkään ja edellinen viikko meni true bloodin parin ensimmäisen tuotantokauden tuijottelussa, niin mitäpä muutakaan olisi mukaan tarttunut. :D

Tiedän tiedän, onhan noita suomennettukin ja muualtakin löytäisi helpommin, mutta ehdottomasti kirjat englanniksi, jos vain mahdollista löytää! Ja yleensä silloin kirjat myöskin halvempia. ;) (Itse en kovinkaan montaa suomenkielistä kirjaa ole ostanut enää vuosiin.)

Elokuvakin, joka tuli vilkuiltua perjantaina, oli tietenkin ensi-iltaan tullut Inception. Todella näyttävä ja ehdottomasti suosittelen teatterissa katselemista! Tämä on tosin myöskin yksi niistä elokuvista, etten oikeastikaan osaa sanoa oliko elokuva hyvä vaiko huono kaikesta näyttävyydestään huolimatta... :D

Junamatkalla ennen elokuvaa tuli vihdoinkin aloiteltua toinen sukka jo aiemmin aloittamalleni pariksi. Ja pitkän viikonlopun aikana pääsin sitten näinkin pitkälle (vasen), eli sain sukan tuohon vaiheeseen ~3 päivässä kun ensimmäisen sukan kanssa meni muutama kuukausia.. "Hups" :D

 

 

Ja päivän ehdoton piristysruihke!

Niin kamalat, että ovat jo kamalan ihanat? :D

Itsellä ainakin ehdottomasti parempi mieli. :>