Tulipa aamulla aikamoinen herätys. Koko viikon ollu hyvin poikki viime aikaisten helteiden vuoksi, joten lykkäsin aamusta tietenkin torkun päälle ennen nousemista. Kerkesin jo muutamassa minuutissa vaipua koomaan kunnes heräsin kunnon räpistelyn ääneen.

Ensimmäisenä ajatuksena oli tietenkin ampiainen; no eeeeeeeeei.. Perhonen; joo, kai se perhonen on, joku iso. Kun ei ottanut räpiköiminen laantuakseen, niin olihan se pakko nousta (olen oikeastikin todella herkkäuninen yksittäisiä koomahetkiä lukuunottamatta).

Ja mitähän sieltä ikkunalta löytyikään!

Mikähän tirpunen edes mahtaa kyseessä olla? :)

Ei niin minkäänlaista käsitystä saati ymmärrystä, kuinka tuo tuonne tuuletusikkunan väliin päätyi. Huoneeseenkin olisi ollut vapaa pääsy ja suora reitti. Ehdottomasti silti parempi näin!

Ensin jäin ihmettelemään, että mikäs se tuollainen on. Pyrstö muistutti hieman västäräkistä, mutta musta kypärä puuttui. Siro kuin satakieli, mutta väriltään harmaa. Äkkiseltään ei itsellä tule mitään mieleen. :)

 

On tässä taas tullut hamstrattuakin ja kehiteltyä salaliittoteorioita. Aloitetaanpa kronologisessajärjestyksessä.

Viime perjantaina odottelin kyytiä Helsingissä ja kenetkäs näinkään. No Andy McCoyhan se siinä meni kadun toisella puolella ohi. Ja illalla kuului *naps*, katkesi keskeneräisistä polvisukista irrallinen bambupuikko!

Noh, ei siinä, totesinpa vain ostavani sitten uudet puikot, ei sen kummempia. Päätinkin sitten lähteä tiistaina töiden jälkeen käymään LankaMaailmassa. Töissä aloittelin keskeneräistä neuletta ja *naps*.

Vieläpä uusimmat puikot edelliseltä LankaMaailman reissulta, olisiko pienen koeneulonnan jälkeen ensimmäisessä työssä kiinni! Ja mitäs silmiin osuikaan kun olin töistä asemalle kävelemässä... No Andyhän se siinä taas, tällä kertaa käveli vastaan.

Aivan varmasti hän nyt toimii minulle pahanilmanlintuna ja katkoo puikkoni, eihän tässä nyt voi kuinkaa muuten edes ajatella! :D

 

No mutta nyt sitten hamstrailuihin, joita onkin tullut tehtyä... Taas...

Lankamaailmaan siis lähdin ensisijaisesti sukkapuikkoja hakemaan ja samalla sain vaihdettua katkenneet knit pro päät.

Ja tadaa!

Totesin, että valkoista villaa mahdollisiin värjäyskokeiluihin, ehdottomasti tuohon hintaan! Ihastuin pienen mallitilkun tehtyäni niin paljon tuohon milkofil kuituun, että oli pakko ottaa lisää, haluan itselleni ehdottomasti topin tuosta. :)

*köh* Ja kuinkas muutenkaan... Pari ylimäärästä kerää yllätyslankoina, Perleä tällä kertaa...

Käväisinpäs tänään myös Menitassa. Ajattelin ohimennen katsastaa työmatkalla josko jotain alennuslankoja löytyisi ja tottakai niitä löytyi!

Popparista joko jokin kiva löyhästi neulottu pusakka tai jokin toppi, aikasta kiva sävy. :) Ja bambut joko rätteihin tai josko jokin kirjavan söhellyksen kaikista bambuista saisin aikaiseksi jossain vaiheessa. :D

 

Oli pakko napata pari väriä mukaan, kun huomasin lähikaupassa Novitan uusia Puro sävyjä, ihan mukavat värit. :)

Kyseisessä putiikissa on myöskin juuri tarjouksessa, liekö vanhojen värien poisto syksyn värien tieltä, ja jotenkin niin ihastuin tuohon upean hehkuvaan sävyyn. Lanka muutenkin uusituttavuus ja kun kerran olen tuohon Dream shrugin ohjeeseen niin ihastunut, niin teenpä sitten näistäkin sellaisen. Sen verran ohjetta kuitenkin muokaten, että kerran vihaan saumoja neuleissa, niin teen hihaosat pyöreänä kuten edellisessä Puro-versiossa. Kokeilen myöskin nyt täysipitkiä hihoja ja hihansuussa ei ole resoria vaan helmineuletta 7 kerrosta.

Tähän asti olen päässyt tähän mennessä, eli ensimmäinen hina jo puolessa välissä hauista. Hiukan napakka, mutta eiköhän tuo käytössä anna ihan mukavasti myöten. :)

Edelleenkin mielestäni aivan upea väri. ♥

Ehkä näillä langoilla selviän hengissä ensi viikon helvetillisestä työrupeamasta.

Kesäisiä kelejä ja palailemisiin!