Kylläpä on harvinaisen kamala viikko taas vaihteeksi ollut.

Koulu alkoi maanantaina niinkin ihanilla päivillä kuin 9-17 (opettaja kyllä avuliaasti kertoi, että kyllä sinne voi mennä jo 7:ksi!), kaikilla jo heti ensimmäisestä tunnista lähtien lerssi otsassa kun ei koulutus vastaa yhtään sitä, mitä meille luvattiin kouluun hakiessa olleen haastattelun yhteydessä. Eikä reklamaatiostamme opetushallitukseenkaan ole mitään kuulunut.

Noh, ei siinä, ihan mukavaa tuo nyt sitten oli, kunhan taas jyvälle pääsi.

Ja pitkän keskiviikko päivän päätteeksi sitten kruunautuikin viikko. Lompakko varastettiin illalla junaan noustessa. Ympärillä ainakin 5 ihmistä jotka näkivät, mutta eivät tehneet mitään! Vorojen poistuessa junasta vain kysyivät, hävisikö lompakko?!

Ja eikun soitto rumba korttien mitätöimiseksi ja illalla myöhään vielä rikosilmoitusta tekemään verkossa (unta sain jopa vajaan 4h verran). Eilen onneksi sain lompakon jo takaisin, oli joku ystävällinen sielu sen löytänyt jonkin matkan päästä roskiksesta. Tänään poliisilla käydessä taasen kuulin, ettei ilmoistusta ole vielä kirjattuna rekisteriin ja kunhan tuo kirjautuu, ovat korttini edelleen etsintäkuulutettuina, jos asiasta kirjoitettu post-it lappu sattuukin katoamaan. ♥

 

Joten, juu, ei oikein ole ollut tässä nyt jaksamista, aikaa, saati edes innostusta. Muista edes koska olisi ollut näin kamala viikko.

Josko tämäkin tästä pikku hiljaa tasoittuisi ja saisin vaikka kokeiltua jäkälillä värjäämistä (nämäkin jäkälät olleet nätisti jaoteltuina ja purkitettuina muutaman viikon, mutta mutta..)

 

Puuh, kylläpäs helpottikin avautuminen, ehkä tämä tästä vielä! :D