Itsellä tällä hetkellä hyvinkin pahat nukkumisvaikeudet, josta johtuen viikon verran ollut hyvinkin voimskas promillenhumala- tuntemus. Viimeeksi olen tiettävästi nukkunut vähintään seitsemisen tuntia la-su yönä. Olen pirteä kun aamulla herään, olen pirteä koko päivän, olen pirteä kun menen nukkumaan ja olen pirteä myöskin joka ikinen kerta yöllä kun herään...

Noooh, ehkä tämä tästä muutamassa viikossa, nyt hirveä stressi muutenkin. :P

 

Mutta sitten itseasiaan, elikkä hörhöilyihin!

Viime viikonloppuna taas toimintaterapiaa äidin kanssa kaiken kiireen keskellä, eli kokeilimme neulahuovuttamista ja painoimme tyyny- ja pöytäliinoja lehdillä.

Juuri kun tavaroita keräilimme kasaan, tuli äidille piiiiiiiitkän pitkä puhelu. Innostuin siinä sitten hiirtä huovuttelemaan kissoille, kun ovat ihan hulluna tuohon villan hajuun. Tämmöinen siitä tuli ja kuulemma pikku rääpäle kokoajan kanniskelemassa hiirtä ympäriinsä. :)

Tämän jälkeen en keksinyt oikein enää mitään huovutteltavaa, joten huovuttelin sitten pellavan jämäkaitaleesta leikattuihin paloihin kaikkea erilaista. Ensin suunnittelin lasinalusia, mutta totesin, ettei lasi välttämättä tuossa pysy niin hyvin pystyssa villasta johtuen. Tulipahan kokeiltua ja ylimmäinenkin jäi kesken, kun tuli kiirus junalle.

Itse siitä pellastavahan äiti halusi huovutella itselleen syksyisen kaitaliinan ja tähän neulahuovutteluun samalla addiktoitui ja pahasti. ;)

Tulinpa muuten todenneeksi tuossa huovutellessa, etteivät Novitan neulat ole oikein mistään kotoisin. Taisin katkoa 4 neulaa hyvinkin lyhyellä väliajalla, jonka jälkeen otin käyttöön yhden Hobby Pointista ostamistani medium-neuloista. Neula ei edes uhannut katkea missään vaiheessa, mutta huovutusjälkikin oli todella paljon parempaa ja vähemmällä työllä!

 

Sitten paineluihin, iso kasa lehtiä, joista löytyi se pari lempparia. :D Tämmöiset tein itselleni (nämäkin tyynyliinat lojuneet nurkissa ties kuinka ja kauan odotellen jotain kuviota/ tekstiä/ väriä). Huono kuvanlaatu, mutta ehkä tuosta selvän ottaa tarpeeksi. :)

Ja hiukkasen siivottua värjäyspaikkaa.

Tässä vielä luultavimmin unettomuuden osasyy, jollei täysin syyllinen; näyttöni. Viime viikolla 5 iltaa piirsin kaavoja aina töiden/ koulun jälkeen, sunnuntaina leikkasin.

Ja sitten sovitin kaavat asiakkaalle. (Hiha istuu todella rumasti tuossa, mutta sainpahan oikean käden kulman.)

 

Ja kyllä, tämähän on siis protokappale villakangastakista... Puuvillasamettisena.. :D

Kuunnellu jo vinoilua koko viikon koulussa, tiedän tiedän. ;)

 

Ja sitten vieläTämä yksi ihanuus. Sain harunini valmiiksi tuossa tiistaina. \o/

Eilen sain vihdoin pingoitettua, eli tässä pingoittamatta. Vielä lähempää kuvaa tuosta kärjestä näin pingoittamatta.

Tulin vain eilen todenneeksi, ettei yhdistelmä villanlanoliini + omena-kamomilla-huuhteluaine ole mikään kovinkaan hehkeä yhdistelmä. :P

 

Ja heti uutta kehiin, eli keskiviikko aamuna aloittelin sitten koulumatkalla uuden Revontulen.

Eiköhän tämä tule yhdeksi joululahjaksi monien joukkoon, tosin hiukan pienikokoisempana kuin ohjeessa ja yhdellä tietoisella virheellä. :)

Sorruin myöskin kaupassa käydessäni, kunn on tämä väri vain niin upea! Toivon vielä törmääväni saman sävyiseen isoveikkaan jossain tarjouksessa, jos vihdoinkin saisin tehtyä Basilikan. :)

Alla vihdoinkin Juju-kerhosta saamani virkkuukoukut, eihän posti kuljettanutkaan niitä kuin viikon. Näissä näyttäisi olevan mukavan terävä kärki, 3 testattu jo harunin päättelyssä ja toimii mitä parhaiten. :)

 

Josko sitä lähtisi töihin koomailemaan. Muistakaahan kädentaitomessut! Itse tulen eksymään sinne sunnuntaina. :)