Tulipa sitten ensimmäisen kerran elämässä piipahdettua kädentaito-messuilla. Kaikkea aivan ihanaa löytyi ja uusia ideoitakin sai. Ihanimpia taisivat olla ruokailuvälineistä tehdyt tuulikellot, kynttilälyhdyt sekä teelusikoista tehdyt korut.

Tottahan sitä mukaankin tavaraa tarttui, ei aivan niin paljon kuin olisin todellisuudessa halunnut, kerrankin itsehillintä piti. :)

Löytyi vaikka ja minkälaisia upeita hahtuvia, nämä pari hahtuvaa tarttuivat kuitenkin mukaani. Parit karstatut (?) villatkin osui kohdalle ja mukaan tarttui, pääsen siis vihdoin kokeilemaan sitä langan väkertämistä. :)

 

Ostin myös 20 puikot sekä 2,5 koukkuamis koukun, en ole tällasiin kokoihin törmännyt aiemmin missään. Haluan muutenkin kokeilla, josko matonkuteiden neulominen olisi helpompaa näillä kun nuilla tämän hetkisillä 12 puikoilla.

 

Ja helmiä. Olen niin heikkona kaikkiin ihaniin luonnonjalokiviin, joten mukaan tarttui sitten kultaista tiikerinsilmää, unakiittia, sodaliittia ja tietenkin lasi ja muovihelmiä. Tähdet meinasin ujuttaa crazy quilt täkkiini jonnekin. :)

Oli aivan pakko! Keskustelin tästä kirjasta äitini kanssa, kun eräskin nainen jo ilmoitti vieressäni, ettei kannata ostaa, näihin kun kuulemma hurahtaa täysillä! :D

Ihana kirja. :)


Lähdin messuille ajatuksena, että ostelenpa muutamat ohuet sukkalangat. Noh, eipä tullut sukkalankoja ei, mutta uusia ihania ideoita sitäkin enemmän. Vaarallisia nämä tällaiset. :D

Ensi vuonna uusiksi!