Tuli pyörähdettyä kirpparilla tuossa kotiapäin tallustellessa. Eikä ollut mikään turha reissu, hyvää materiaalia löytyi. :) Eikä tuo loppusummakaan päätä huimannut, 5 vaatetta 6,80€. Löytyi lyhyempää villakangashamosta, pitkähköä samettista, pitsi-trikoo toppia, vakosametti bleiseri ja kirkkaanpunainen silkkipaitaa.

Kovasti yritin yritin pellavaa löytää jossain muodossa, mutta kaikki oli ylihinnoiteltuja tai tahraisia. Puuvilla kun on menettänyt aikalailla arvonsa silmissäni koulun tiedonhakuja harrastaessa, toki se kierrätyksessä menee, mutta taidanpa vältellä uusien ostamista jatkossa. Pellava on paljon ekologisempaa, mitä nyt ruttaantuu pahemmin. Nooooh, pikku vikoja!

Katson vähän, josko tekisin villakankaisesta hameesta itselleni vyötärökorsetin.

 

Ja JEEEEEE! Vihdoin antoi rahatilanne myöten ja tilasin itselleni Tinttamarellista Knit Pro Symfonie delux, chunky ja  palmikkopuikkosetit. Chunky ja palmikkopuikot tulivat viime viikolla, mutta hienoinen pettymys, kun tuli ilmoitus, että delux setti tulee vasta ensi viikolla. Olisi ollut jo hirveä hinku neulomaan ja annoin jo kaikki pyöröni äidilleni, kun oletin puikkojen tulevan muutamassa päivässä. Noh, pari pakollista lähes neuleetonta päivää, ei siihen kai kuole. :P

Nämä jo tulleet vaikuttaa jo kyllä niin mahtavilta, että silti olen aivan onnesta soikeana. Kerrankin kaapeli, joka ei jää mitä ihmeellisimmän muotoiseksi ja jota saa pyöritellä neuloessa minne sattuu. Ihanaa!

 

Ja nyt vähän flash from the past, vaikka nämä ensimmäiset ovatkin itsellä vielä käytössä. :)

pipo taisi olla isoveljeä, jonka neuloin, hmmmm, ehkä 4 vuotta sitten vasta ostetun villakangastakkini pariksi, löysin jopa lähes saman sävyisen langan. Sormikkaat suurinpiirtein silloin myöskin neulottu, on jo reikaa muodostunut oikean käden pikkurilliin ja vaikka hiukan turhan isot ovatkin, niin edelleen kovassa käytössä.

 

Tässä ihan oikea välähdys menneestä. Pienenä (1-5 luokkalaisena) olin aina innoissani kaikenlaisista ällöttävän värikkäistä langoista, niitä on jonkun verran vieläkin tallella ja kaikkia värejä oli aina vain se yksi kerä. :D  Tokihan vieläkin innostun ällöttävän värikkäistä langoista ja kankaistakin, varsinkin jos niissä on ällöttäviä värejä ällöttävinä yhdistelminä!

Nämä pinnit tein joskus ehkä kolmannella yhdestä näistä ällöttävistä väreistä. :) Silloin kasvattelin etuhiuksia pois ja näille oli tarvetta, muistaakseni näissä oli alkujaan tummanpunaiset ja/tai fuksian sävyiset huulet. Ne kuitenkin murtui irti tai sitten kyllästyin ja revin irti ja virkkasin tilalle tällaiset kukkaset ja kieputin samaista lankaa sitten koko hökötyksen ympäri. Jossain pitäisi olla vielä varstaavanlaiset valkoisesta langasta, jossa oli pastellisävyisiä epämääräisiä haituvia. Samaisesta langasta neuloin kolmannella tai neljännellä elämäni ensimmäisen topin, mutta siitä sitten joskus, jos joskus mahdollisesti edes kuvia siitä enää löydän. Itse toppihan on mennyt UFF:in laatikkoon jo parisen vuottan sitten.

 

Ja kyllä se selkeästikin vaan on joulu tulossa kun tämäkin innostui kukkimaan! :)