Hirveetä lenssua, taas...

Mutta pikainen päivittely.

Aloitin sitten ensimmäisen sytomyssyn. Ja aloitin sen uudestaan, ja uudestaan ja uudestaan... Ei vissiinkään ole tarkoitus tehdä sitä valmiiksi?

Noh, tähän vaiheeseena asti olen kuitenkin päässyt tämän kanssa.

Veljen sukatkin on jo päättelyä vaille.

Kauniisti nätissä mytyssä jossain päin täällä. :P

 

On tässä kevään aikana tullut kirjojan hommailtua, jostain syystä unohtunut laitella tänne (ihan kuin ketään kiinnostaisi).

Nämä oli jostain Suomalaisen tarjoustempauksesta. Hienoja vinkkejä koruihin, tuo puku kirja on ihan kiva, jos edes yrittäisin pitää yllä tietouttani miestenvaatetuksesta. :P

Nauhakirjaa olin kytännyt jo aikaisemmin, samoin origamikirjaa, tarjouksesta nämäkin löytyivät, joten tietenkin mukaan tarttui. Tilkkukirjassa oli hieman erilaisia juttuja, joten tämä eksyi ihan sen takia.

Oli Bookplussassa tarjoukset, vaikka vannoinkin boikotoivani... EIH! Olihan se sit ostettava, måla exotiska djur på stenar, ihana kirja! Hyvät, kuvalliset ohjeet. Samoin tuossa mattojen lelityksessä.

Kasvivärjäyskirja, hmmmh, ihan jees, yksityiskohtaiset ohjeet ja paljon tekstiä, mutta pelkkää tekstiä. Tarvii varmaan itse kasata jokin lappunivaska tämä pariksi, sitä mukaa kun kokeilee, niin pysyy paremmin kärryillä.

 

Jospa sitä jatkaisi potemista ja kröhän nujertamista.