Tulipa käytyä äitienpäivän kunniaksi vanhemmilla ja samalla tietenkin varautunut tuttuun tapaan äiteen kanssa pelleilyyn, tällä kertaa kangastussien kanssa. :)

Kumman vaikeeta tuntuu olevan tuo ideoiden keksiminen issesseen, joten aloitin ensimmäisenä ihan perus kissantassunjäljistä kangaskassissa.

 

Äiti koristeli omaa kassiaan vihanneksilla ja mietiskeli josko omenan siihen suttaisi. Siitä se ajatus sitten lähtikin. :D

Reaktion varmasti ymmärtää, kun ajattelee, että kotikin juuri halkaistu. :D

 

Ennen omenaa tuli ideana vielä äidiltä, että murattia voisin sutata. En kuitenkaan halunnut sitä tuolle harmaalle, joten teinpä sitten toiseen puseroo. Tällasia vaiheita ja myös lopputulos.

Taakse halusin vielä vähän jotain ja mukana kuvassa myöskin käytetyt tussit/ kynät.

 

Sain myöskin valmiiksi tammikuussa aloitetun neuletopin, jonka annoin tänään yhdistettynä äitienpäivä ja syntymäpäivä lahjana äidille. Toppi oli hyvinkin mieluinen ja rakastui väriin. :)

Lankaa tähän meni vain 170g ohjeen 350g:sta poiketen. Noh, onpahan lisää mielekästä väriä tulevaisuuden toppeihin ja onneksi puuvilla värjäytyy. :D

 

Muistin myöskin yhtäkkiä, että minähän tein neuletopin äidille lahjaksi ollessani yläasteella (näin muistelisin). Vielä toppikin löytyi ja sain kuvata tämänkin. :)

Lankana Novitan Tenneseetä, ohje mahdollisesti Novita 1/2000 lehdestä, en kuitenkaan juuri nyt kyseistä lehteä löytänyt.

Ja vielä tuo kuvio tuosta mahan kohdalta.

Nyt vielä viimeinen mallikerta sarongista loppuun ja sitten pääsen vaikka sukkia vääntämään delightista! :)