Olenkin tässä loman aloitellut aivan rennosti ottaen. Juuri sain katseltua ensimmäisen tuotantokauden true bloodista loppuun. :)

Olenhan minä tuota sarjaa katsellut koko ajan televisiosta, mutta todellisuudessa muisti niin huono, että olen nähnyt vain jakson sieltä toisen täältä ja välillä puolikkaita, niin nyt ainakin olen taas mukana.

Ja sitten itse sekoomiseen.

Tilasinpa tuossa viikonloppuna, tittididiididii!

Kuumavesipulloja! :D

Turkoosi menossa äidille, joten siksi vielä muoviin kietastuna.

Mutta siis joo, aivan vakavissani. Nämä helteet, aaargh! Hyvä jos nukuttua saa nimeksikään ja olen sen verran herkkäuninen, etten saisi nukuttua tuulettimen puhaltaessa, jos sellaista jostain vielä edes saisi. Siispä kuumavesipullo, jota voi myös käyttää kylmän veden kanssa. ;)

Uskokaa pois, äskön tuli katseltua muutamat jaksot pullo kainalossa, ja wau! Se todellakin toimii!

 

Ja sekoaminen nro2.

Innostuin sitten värjäilemään eilen. Aika hyvin innostuinkin...

Monista tuli oikeastaan aikasta kivat, vaikka varsinkin tuo yksi vyyhti on todella härskin näköinen. :D

Mustat/harmaat sävyt on ihan dylonin jauheesta, joka tuli käytettyä jossain vaiheessa viime vuoden puolella. Muuten kool aideja ja elintarvikevärejä. Novitan nallea, bambinoa, fritidsgarnia, merino blendiä ja jokin epämääräinen avattu kerä, jonka nappasin radoitettavaksi, jottei mehujen roippeet menisi hukkaan.

Itseasiassa, oikeassa laidassa oleva (lempparini näistä!) on myöskin ainoastaan jämävärien takia värjätty. Päätin värjätä punasävyillä vasemman laidan fritidsgarnin (osa tietenkin oli sitten keltaista, mutta pikku vikoja). Värjäys sujui hienosti, mutta alustan pohjallehan jäi nätisti jaettuna keltaista väriä ja punaista väriä, niinpä viskasin tuon oikean puoleisen nallen roippeen siihen niin. Pitää harrastaa useamminkin tuollaista näköjään. :)

Tänään tuli tehtyä kaupasta niin odottamaton ja mahtava löytö, etten mitenkään voinut jättää ostamatta!

Paistetta ja kesätuulta! Huomenna helmi ostoksille ja perjantaina elokuviin, jee! :)