Kummasti menee nalkuttamiseksi tämäkin blogi taas. Meneekö minulla oikeasti niinkin huonosti?! Vaiko vaan vähän vähemmän maalaisjärkeä käyttäväy osuvat kohdalle.

Tänään kotiin tullessa olin jo matkalla hehkutellut mielessäni, että saattaisi vaikka olla postinlappu tullut, jolloin saisin hakea juju-kerhon aloituspaketin. Aika lähelle meni; paketti oli näet tungettu luukkuun törröttämään kaikille vapaana riistana.

Ei ihan loppuun asti ajateltu vaiko ei vain kaikki muumit ole laaksossa?

 

Noh paketissa oli liittymislahjaksi valitsemani kirjat Helmitaivas ja Virkkauksen iloa. Näin äkki läräämisellä en tuota virkkauksen ilo ihan niin hyvänä pidä, kuin olin muiden arvioiden perusteella ymmärtänyt, mutta eiköhän ainakin vauvan/ lasten tossut ole ainakin ihan toteustuskelpoiset. :)

 

Olihan tänäänkin jotain mukavaa. Työkaveri tuli tokaisseeksi tänään, että "nyt on vähän sellainen olo, että firma tarjoaa pizzat". Ei nyt aivan pizzaa, mutta kävin nepalilaisesta hakemassa pari erilaista annosta, jotka osoittautuivat hyvinkin samanlaisiksi. :D

Tilasin lammasta sooseineen ja riiseineen ja kuhaa sooseineen ja riiseineen, päälle tietenkin tuli naan leipää. Paketteja avatessa jo hieman naureskeltiin, että kovin on samannäköiset soosit. Lopuksi tultiin tulokseen, että lampaalla ja kuhalla todellakin oli sama kastike, kuhassa jonkin verran vain tulisempi... :D

Ehdottomasti kyseinen lammasannos tulee jatkossakin (toivottavasti) kuulumaan ruokavaliooni, mutta ei kastike oikein kuhalle sopinut.

 

Vihdoinkin olen tässä jopa jotain innostunut tekemään, nimittäin viikonloppuna tuli virkattua pari kiekollista hahtuvaa, eikä virkkaus ole oikein se omin juttuni edes!

Tällaisen rumiluksen sain aikaan supernaturalin kolmatta ja neljättä tuotantokautta tuijotellessa. Tähän mennessä mennyt ~300g hahtuvaa + keskimmäisessä raidassa toinen säie tumman lilaa novitan huopasta.

Innostuksenihan siis lähti siitä, kun törmäsin sattumalta tähän ohjeeseen.

Ja jottei vaan ainakaan liian helppoa todellakaan tekisi, niin päätinpä tehdä samantien kunnon kokoisen kun huovuttaessa kuitenkin menee kasaan. Pohjan koko onkin siis ~metri x metri. Tarkoitus olisi, jos saisin korin jämälangoille, huomattavasti parempi kun tämän hetkinen muovisäkki. :)

Nyt vain on nuo hahtuvat käytetty, niin tarvii jatkoa odotella siihen asti, että kädentaitomessuilla saan ostettua jonkun kiekon lisää!

 

Tässä vielä lähempää kuvaa, jossa sävytkin hiukkasen oikeammat, ehkä vielä turhan kirkas, vaikka räikeähän tuo on joka tapauksessa. :D

 

Nyt jo innokkaana odottelen messuja, jotta pääsen rumilusta jatkamaan! :D

Ja jos vaikka vihdoinkin löytäisin kerintälaitteen...