Messut tuli käytyä ja tulipa vain todettua, että kylläpä kuolaaminen onkin kallista. :D

Nyt kuitenkin sain vihdoin lisää hahtuvaa (olisin aiemminkin saanut, mutta tänne oli hyvä heittää tuo ajoitus), joten voin jatkaa taasen kamalaakin kamalampaa säilytyskoriani!

Mukaan tarttui myös pari vyyhteä Super Fine merinoa, on muuten aivan taivaallisen pehmoista. :) Tulee näyttämään upealta vaikkapa punaisten helmien kanssa.

Kävin vielä kotimatkalla hakemassa Prismasta Novitan cloudeja, kun ei Novitalla ollu pistettä messuilla (näitä kuolasin jo viikolla, mutta päätin odotella, josko messuilta löytyisi). Virkkauslangasta olisi tarkoitus neuloa ensimmäinen pitsiliina, jos vain keksin jonkin ohjeen. :)

Ja vielä lisää messulöytöjä. Hopeisia lukkoja, split ringejä, koukkuja ja korupiikkejä, lasi ja vahahelmiä, upean sävyisiä makeanveden helmiä, erilaisia kivihelmiä, säilytyslaatikosto helmille, punonta pohja riipukselle tai korvakoruille ja pieni puinen neulakotelo! Ja ehdoton suosikkini, 20 cm 3 pyöröpuikot! :D Oli vain jotenkin niin älyttömän söpöt, että käkätellen tuli nekin maksettua.

Päätin myöskin johdatella äitini koolauksen ihmeelliseen maailmaan, niin ostinpa niitäkin lisää. :D Virkkuukoukku kokoa 20, tulee varmasti käyttöä matonkuteen kanssa!

Nyplääminen on myöskin pitkä aikainen haaveeni, joten vihdoinki löytäessäni kohtuu hintaisen ja suht selkeäohjeisen kirjan nypläämisestä, lähti sekin matkaan.

Jo kohti Wanhaa satamaa kävellessä tulin huomanneeksi outoja patsaita ympäri senaatintoria ja äiti tiesi kertoa, että kyseessä on jokin vieraileva näyttely karhupatsaita. Olihan noita, pitihän ne käydä, takaisin keskustaa kohti kävellessä, kyyläämässä läpi.

Arvaatko mistä maista kyse? ;)

Tämmöinen sepustuskin sieltä löytyi parista kohtaa. Osa oli todella *kröhöm* outoja, toiset hyvinkin simppelejä hienoine älyn väläyksineen (kuten japani) ja toiset hyvinkin monimutkaisia ja selkeitä mistä maasta kyse.

Hauska kaiken kaikkiaan, vaikka meinasi hermoot ottaa kun koko ajan joku hyppi eteen, vaikka kamera ojossa olikin, monet onneksi osasivat seurata kuitenkin muiden toimia. :)

 

Ja ihanainen Haruni. Pingoitettu on ja nyt kaipaisi uutta pingoitusta kun kaatosateeseen jäin Haruni kaulassa. Muksuaitan kojulla jopa tuli höpöteltyä jonkun verran tuosta langasta ja sain kehuja huivista. Äiti on aivan myyty tuolle koko neuleelle, joten olenkin eilisen illan opettanut lukemaan tämän kaaviota. :)

Lankaa meni vain 124g.

Tässä tämä seiska veikka revontuli ja oikeastaan tuli todella hauska, vaikka aika ällöttävät värit ovatkin. :D

Lankaa tähän meni 134g ja kuten näkyy, tämä ei todellakaan ole ohjeen mukainen vaan paljon pienempi. Silti juuri passeli kaulalla pidettäväksi. :)

Tässä vielä Haruni ennen messuja ja ennen kaatosadessa, jolloin tuo keskilehvästökin näytti vielä siistiltä.

Ihana huivi, mutta todellakin nuo vironvillat on aika karkeita. Mutta mitenkän sitä Lumikissakin on sanottu, kauneudesta on kärsittävä, vaimitensenytoli... 

Ensi ja seuraava viikko menevät tiiviisti näytön parissa.

Heissuli vei!